70 jaar jubileum

20 september 2022 heeft het vrouwengilde Boxtel haar 70-jarig bestaan gevierd.
Het was een geweldige dag.
Met een grote opkomst van meer dan 100 dames werd het een echt jubileumfeest.

De speech van onze voorzitter, de opzet, de variatie, de begeleiding van de pub​quiz en het enthousiasme waarmee iedereen ​aan deze jubileumviering  heeft deelgenomen was fantastisch om te zien.
Daarna nog de voortreffelijke lunch die werd geserveerd bij “De Nachtegaal”, kortom: het was een gezellig en waardig platina jubileumfeest!

Met positieve reacties die het bestuur na afloop en achteraf nog mocht ontvangen voelen we ons zeer vereerd.
Hier volgen een paar:

Het was een topdag. Heel leuk om iedereen daar te zien en ook leden die ik een tijd niet gezien had. Mijn waardering voor het bestuur wat zij allemaal aan voorbereidingen hadden gedaan. De geweldige toespraak met ook het verleden vond ik erg leuk. De quiz was ontzettend leuk en hield ons lekker bezig. Daarna een voortreffelijke lunch. Dit zullen we niet gauw vergeten. Top!!!

================

Wow, een uitnodiging van het Vrouwengilde om het 70 jarig  bestaan te vieren . Natuurlijk heb ik daar veel zin in, het gaat een leuke dag worden. En dat hebben we mogen ervaren…Meer dan 100 dames stroomden kwebbelend binnen .Een heerlijk geroezemoes. Een prachtig welkomstwoord van de voorzitter, met veel informatie hoe het ging 70 jaar geleden . Soms hilarisch. Na de koffie met gebak …een kwis en nog een kwis en nog een kwis… veel “gekwissebis” . De hersenen werden gepijnigd en bij menigeen stonden er zweetpareltjes op het voorhoofd. De vragen en foto ‘s zaten goed in elkaar , complimenten aan de samenstellers. Hier heeft veel tijd in gezeten, denk ik. Daarna een overheerlijke lunch, even was het een beetje stiller, omdat iedereen zat te genieten en te smullen. Ik heb de rest van de dag niets meer  gegeten.. Ik was verzadigd en verkwikt  en aanmerkelijk aangedikt. Na het afscheidswoord mochten we ook nog een prachtige roos in ontvangst nemen. Het was een mooie dag, met veel ontmoetingen, lekker eten ,en een vleugje intellectuele ontwikkeling. Veel dank

======================

70 JAAR VROUWENGILDE!!!!!
WAT EEN DAG!!!!!

Een dag met meer dan honderd feestelijk uitgedoste dames, klaar voor een schitterend en geweldig feest.
We werden niet teleurgesteld. Feestelijk werden we welkom geheten en onder het genot van een kopje koffie met een gebakje werd ons uitgelegd wat een “activiteit op locatie” inhield. Nou, dat was niet mis! Een super goed in elkaar gezette quiz! We werden getest op onze kennis van topografie, anagrammen, cijferreeksen, kennis van Boxtel, etc. etc.
Het bestuur had het ons erg moeilijk gemaakt, en heeft onze hersenen behoorlijk doen kraken, maar met vereende krachten zijn we toch ver gekomen.
Ook de zeer uitgebreide lunch viel bij iedereen in de smaak. We hebben genoten!!!!
En wij niet alleen. Aan de enthousiaste geluiden om ons heen te horen, gold dat voor alle honderd aanwezigen!!!!

Kortom, een super goed georganiseerde, gezellige en geanimeerde bijeenkomst, waar wij met veel plezier op terugkijken. Het bestuur en al diegenen die deze dag tot zo’n geweldig succes hebben gemaakt, van harte bedankt voor alle moeite en tijd die jullie hier ingestoken hebben.

=================

Geacht bestuur,
Heel, heel hartelijk dank voor de mooie en gezellige feestdag! Lieve groet!